Per ongeluk

Je botst met je fiets tegen me aan. Per ongeluk. Door de botsing is het Kruidvattasje aan je stuur gescheurd, je aankopen liggen op straat. Een tandenborstel en vijf condooms. Ik buk om je te helpen, raak je hand als we beiden naar de tandenborstel grijpen. Per ongeluk denk ik nu aan die hand langs mijn wang, mijn hals, borst, buik, proef alvast hoe zacht je lippen, hoe onstuimig je omhelzing. Dan omsluiten jouw vingers warm de mijne, je helpt me overeind. De condooms steek je in je broekzak en ik volg je blik naar je onbezette bagagedrager.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s